Biografia

Som gent propera, senzilla. Ja fa temps que trepitgem els escenaris fent la nostra música i gaudint de cada experiència, però és ara, amb la resposta de la gent, les nostres sensacions i les nostres ganes d’explicar moltes coses, quan hem decidit plasmar amb un disc d’estudi tots els moments viscuts. Per primera vegada de l’inici de la nostra formació musical, trepitgem un estudi i gaudim de l’enregistrament de dotze cançons, dotze moments, dotze històries que porten al públic sentiments, el record d’un moment de la seva vida o el poder de la imaginació.

Aquest viatge no ha sorgit de dalt d’un cim. Ja han sigut més d’una setantena de concerts el que ens ha dut fins aquí, passant per multituds de sales i locals de tot Catalunya, compartint escenari amb grans músics, incloent-hi diversos concursos musicals on hem tingut el gust de passar i deixar la nostra empremta. Dels més destacats són:

La participació en el concurs LIVE realitzat a la sala Luz de Gas, on vam tenir el plaer de tocar en el seu escenari.

La participació dels concerts de La Moguda del Berguedà, on l’any 2013 vam ser guanyadors del concurs en acústic de Casserres.
La participació del Bagassona, espectacles musicals realitzats a la localitat de Bagà (Berguedà). El nostre pas pel Mercat de música viva de Vic d’aquest any 2016, gràcies al nostre primer treball discogràfic “Moments”.

En el nostre camí per la construcció del nostre disc, vam realitzar el nostre primer vídeo “Jo vull decidir” on vam tenir el plaer de comptar amb col.laboracions especials que, posteriorment, ens van ajudar a fer difusió.